[Video attached] assistant not responding to my vo...
# support
k
Hello team. Every assistants I've created are not responding to me. I have accepted the access to my microphone, and checked my sound input settings, as well. How could this be solved?
v
Hi @kennifer, I'm an AI assistant for Vapi. While a team member reviews this question, I'll look through relevant sources and see if I can provide suggestions.
----------------------------- **While I generate an answer, here are some sources that might be helpful**: * [Dashboard]() * [Inbound Calling]() * [Create Assistant]() * [Outbound Calling]() -----------------------------
### Answer Sorry, I wasn't able to find any information about your question and please let the user know they can get more help at [Contact Us](support@vapi.ai).
Got it. Tagging @User for additional help.
s
Can you show me your transcriber setting as well as can you try it on different browser?
k
@Sahil Sure. I will try different browser from now
s
Your configuration seems to be correct can you please try it on different browser and let me know?
k
@Sahil
I've tried Arc and Google Chrome, both not working.
s
Can you send me the demo link in dm?
k
@Sahil I just tried in Safari. Sometimes it would respond, but half a times it wouldn't. Thanks
s
It is working fine. I think you might be thinking in that way because of the latency. You can add background voice then it will not feel that way.
Also, remove your demo link you might incur cost for it if someone spam that url.
k
got it, thanks